A PART OF :
  • Central location.

    We assist in Askøy

    and the greater Bergen region.

    Phone
    56 14 51 01

Minneside hos Hauglandshella Begravelsesbyrå

Hauglandshella Begravelsesbyrå tilbyr å opprette minneside der alle som ønsker å hedre og minnes et familiemedlem eller en venn som er gått bort får muligheten til det. Dødsannonsen er tilgjengelig her samt praktisk informasjon, veibeskrivelse og kart til seremonisted. Man kan dele personlige minner om avdøde i form av minneord, tenne et lys, bilder, filmer eller linker.

Minneside som bestilles via Hauglandshella Begravelsesbyrå opprettes uten ekstra kostnad for de pårørende.

For de som ønsker kan linken til minnesiden enkelt deles via e-post, Facebook og andre sosiale medier. På denne måten får flere glede av minnesiden.

Minnesiden administreres av pårørende og kan selv velge å godkjenne alle kondolanser som skrives. Minnesiden driftes av profesjonelle leverandører med høy grad av IT-sikkerhet.

Minnegave kan også gis på minnesiden

Mange ønsker at venner og familie kan gi en minnegave i forbindelse med et dødsfall. Minnegaven kan for eksempel være til en forening, det lokale sykehjemmet eller andre veldedige formål og foreningen som den avdøde hadde en spesiell relasjon til.

Enkelt for de pårørende

Det eneste dere som pårørende trenger å gjøre, er å velge det formålet gavene skal gis til. De som ønsker å gi en gave betaler med kort. Pengene overføres direkte til det valgte formål. Som pårørende får dere en oversikt over hvem som har gitt gaver og det totale innsamlede beløp. Den som gir en gave og de pårørende vil automatisk motta et gavebevis.

Minneord og kondolanse

Mange vil føle det godt å få vise sin omsorg ved å skrive en hilsen eller noen ord til minne om den avdøde. Det å skrive er for noen en del av sorgprosessen, enten det er i forbindelse med dødsfallet eller i ettertid, ved f.eks. minnedager.

Tenn et lys

For noen er det vanskelig å finne ord, men man ønsker allikevel å vise sin støtte. Det kan da føles godt å tenne et lys som symboliserer omtanke.